Ben, Uncle, Designer, Creator

Als 5-jarige wou Ben uitvinder worden. Helaas bestond hiervoor geen studierichting maar Productontwikkeling zorgde er wel voor dat Ben als Industrieel ontwerper aan de slag kon. Na een aantal jaren in een ontwerpbureau te hebben gewerkt, werd de andere passie gevolgd: oldtimers. Vooroorlogse klassiekers en post-war competitiewagens vormde enkele jaren de achtergrond waarbij de mentaliteit 'if it doesn't exists, create it' werd gekweekt. Vervolgens werd er voor lasersnijden en metaalbewerking gekozen om momenteel in houtbewerking en schrijnwerkerij te zijn beland. Samen met verdere nieuwsgierighed in html/css, 3D printing, etc, vormt dit een zeer uitgebreide en horizontale expertise voor diverse projecten.

UncleBen focust op de link tussen het ontwerpproces en de uitvoering ervan. Het ontwerp van een logo, visitekaartjes en website alsook het uitwerken van het logo op een muur die nog geplaatst moet worden met vervolgens de totale inrichting van de bureauruimte van vloer, pleisterwerken alsook rekken en tafels met verlichting achter dit logo. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het ontwerpen en maken van een op maat gemaakte brievenbus, afwerking van een openhaard of het 3D printen van een handvat of vormmodel; UncleBen helpt u graag verder. Van totaalproject tot detail project,van ontwerp tot en met uitvoering. Laat het even weten en we denken graag mee!

Design, Ontwerpen, Grafisch Ontwerp, Industrieel Ontwerp, Logo, DTP, Lassen, Draaien, Lasersnijden, 3D modelling, 3D Printing, Ultrasoon reiniger, Oldtimer, Hout, Metaal, Schrijnwerkerij, Restauratie, Elektriciteit, Prototyping